Werkwijze

Als je een traject wil starten, neem je contact, met mij op via e-mail of telefoon. We plannen een intake en je krijgt een email met praktische informatie over mijn praktijk, locatie, aanmeldformulier, behandelovereenkomst, de algemene betalingsvoorwaarden en de regels WGBO.

Ik werk doorgaans vanuit mijn praktijk in Son en Breugel maar ik kan bij uitzondering ook naar jou toekomen. Tijdens de intake stellen we vast of mijn aanbod de juiste hulp voor jou is. Hoe vaak je wilt komen, bepaal je zelf. Gemiddeld duurt een individueel traject tussen de 5 á 10 sessies.

Het traject SCHIP-aanpak duurt gemiddeld tussen de 12 a 15 sessies, de duur van deze sessie is 1 ½ uur. Uiteraard ben je ook welkom voor een eenmalig gesprek. Consulten worden in overleg gepland en duren doorgaans 1 uur. Na elk sessie ontvang je per e-mail de factuur. Tevens ontvang je een afspraakbevestiging voor de volgende keer.